Besök hos medlemmen Birgitta söndagen den 27 augusti

Vi var 11 medlemmar som samlades på eftermiddagen vid gården efter en bilfärd på delvis små grusvägar.

Det var en fin sommardag. Gården var omgiven av frodig grönska och färgglada blommor, vilket erbjöd många  möjligheter för fotografiska utforskningar. Hönsen på gården var ett annat populärt fotoobjekt. Först gömde de sig efter ett besök av en sparvhök. Christine lyckades fånga sparvhöken på bild men sparvhöken lyckades inte fånga en enda höna. Vid andra försöket att fota hönsen lockade Birgitta fram dem från deras gömställe i ett buskage.

Naturligtvis ingick också den obligatoriska kaffestunden.

Vi är tacksamma för att  Birgitta bjöd in oss till sin och Svantes gård och för att vädret visade sig från sin bästa sida efter en tid av ostadigt väder.