Mörkerfotografering den 13 februari 2022

 

Söndagen den 13 februari klockan 18 var det dags för ännu en fotoutflykt.

Den här gången träffades vi vid Örstigsnäs (Näslandet). Även om mitten av februari bjuder på alltmer dagsljus var det ganska beckmörkt denna tidiga kväll på den stora och isiga parkeringen och stigen ner till vattnet.

Ingen snö, lite pålandsvind och ca 3 grader plus kanske gjorde sitt till att 8 klubbmedlemmar trotsade mörkret och provade lite mörkerfotografering. på den mörka stranden. Stativ, långa slutartider och ibland ficklampsbelysning var till god hjälp för att få bra exponeringar trots det svaga ljuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.