Fotoutflykt den 19 april 2020

 

”Vi var fem fotosugna personer och en hund som mötes av en fantastisk vy, storslagen natur, klippor och hav. Vi besökte också den gamla lots- och fyrplatsen vid Bråvikens mynning. Fyren är numera nedlagd men i den gamla fyrvaktarbostaden längst ut på klippkanten finns olika aktiviteter. Kan exempelvis hyras av den som är sugen på havsutsikt.”

Christine Gilliam

”Nu när vi inte längre kan samlas inomhus är det trevligt att kunna ses utomhus och fotografera tillsammans. Det tror jag att de som var med ut till Femörehuvud i söndags håller med om. Det var en väldigt fin dag och vi var inte de enda som hade kommit på idén att åka ut till kusten. Vi fotograferade tillsammans, fikade och pratade allmänt om foto och annat. Allt med den fysiska distansering man måste tänka på idag. Förhoppningsvis kan vi göra fler utflykter av det här slaget under våren.”

Gunnar Åhlander

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.