Månadsmöte 30 januari 2017

Nytt år och ny lokal!

Årets första månadsmöte hölls i Studiefrämjandets lokaler med adress Brunnsgatan 5.

Mötet var mycket välbesökt och kvällen började med att Joakim informerade om vårens program och om den nya lokalen, kafferutiner, parkering med mera. Utöver möteslokal kommer fotoklubben även att ha tillgång till ett litet rum med skrivbord och låsbara skåp.

Därefter startade kvällens bildvisning av månadens temabilder som var ”Vatten”. Det var många bilder och kreativiteten från fotograferna var stor. Många kommentarer och mycket skratt bidrog till en trevlig stämning.

Vi kunde även avnjuta fikapaus innan Joakim avslutade kvällen med att lära ut hur man kan konvertera bilder till svart-vitt i Lightroom.

Nästa månads tema blev ”Matlagning”

Eva Malm

Här kan ni se alla temabilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *