Månadsmöte 31 oktober 2016

Månadens tema var ”Måla med ljus”. Många kreativa och ibland fantasifulla bilder visades. Många av fotograferna fick frågor om hur bilden hade fotograferats och berättade gärna. Det var målning med ficklampor i olika varianter. Många hade upptäckt hur svårt det kan vara att måla med ficklampa i ett mörkt rum eller ute när man inte ser vad man gör. Några hade använt andra ljuskällor.

Efter en fikastund föreläste Joakim med engagemang och stor kunskap om Lightroom. Mötesdeltagarna lyssnade med intresse och ställde även frågor. Alla var så fokuserade på informationen att vi nästan glömde att ”dra” novembers tema. Sent omsider när de flesta redan gått hem blev det dragning av temat och nästa månadstema ärLandsbygd”.

Eva Malm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.