Fotoutställning ”Mitt möte med Sverige”

Nyköpings Fotoklubb har i början på sommarlovet 2016 under en vecka haft en sommarlovsaktivitet med till Sverige nyanlända ungdomar. Ungdomarna har fotograferat bilder under huvudtemat ”Mitt möte med Sverige”. Varje dag fick de ett eller flera dagsteman som stöd för fotograferandet. Ungdomarna fotograferade med stort intresse och engagemang. Vi är väldigt glada över att kunna presentera denna fotoutställning med ungdomarnas bilder i samband med arrangemanget Forum Nyköping.

Ett stort tack till Nyköpings Kommun, Sörmlands Sparbank och Citygross som gjorde detta möjligt för oss.

Datum: 18-19 augusti 2016
Tid: 8:00 – 17:00
Plats: Stadshus entré, Stora torget, Nyköping

Hjärtligt välkomna! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.