Månadsmöte 24 november 2014

Det blir bättre och bättre …

Årets sista månadsmöte blev långvarigt. Pratlusten ville inte ta slut, så klockan tickade på. Bästa tänkbara mått på en trevlig kväll! Kvällens vinnarbild blev en guldfärgad morgondimma fångad av Pontus Carlweitz på temat Bank.

När vi övergick till att kommentera allas bidrag, var det ingen brist på synpunkter, så vi beslöt göra om Månadens bild till Månadens bilder och slopa tävlingsmomentet, som tar upp tid och skapar en onödig konkurrenssituation. Det viktiga är att ha ett tema att mötas kring. Till julavslutningen den 11 december (träff 18.00 på Stora torget) skall vi alla ta med 10 lappar med förslag till teman för nästa år. Sen kanske vi väljer i mängden förslag genom att dra lott! Vi får se vad vi tycker blir bäst.

Kvällens klo var ett ”grupparbete” om bildkomposition, som var både pedagogiskt och roligt och gav upphov till ännu mera snack och glatt umgänge. Om ordförande Joakim kan hitta på fler sådana workshops (låter proffsigare än grupparbete, eller hur?), så blir vi alla glada!

Vi ses till julglöggen!

Kerstin Abu

Fotograf Pontus Carlweitz
Vinnarbilden av fotograf Pontus Carlweitz

Här är några bilder från grupparbetet. Tre olika grupper som fick tre bilder var att arbeta med. Nästan samma dialoger i alla grupperna. Mycket lyckad workshop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.