Nyköpings Fotoklubb är öppen för alla fotointresserade i och omkring Nyköping.

Att vara medlem innebär en rad fördelar: Du får träffa människor med samma intresse, utbyta erfarenheter och tips, göra utflykter och studiebesök tillsammans samt lära dig mycket om olika områden inom fotografering på utbildnings dagar och helger.

Medlemsavgiften är 300 kronor per år.

Medlemsavgiften betalas in på fotoklubbens bankgiro: 5090-0661 senast den 31 januari.
Om du blir medlem under andra halvåret (från och med 1 juli) betalar du naturligvis bara halv medlemsavgift.

Medlemsavgifter för 2017
300 kr per år för enskild person.
500 kr per år för två eller flera personer från samma familj skrivna på samma adress.
150 kr per år för ungdomar under 18 år.

Om du vill anmäla dig som medlem i Nyköpings Fotoklubb:

• Skriv ett e-postmeddelande till info@nykopingsfotoklubb.se (Inkludera namn, adress, postnummer, ort, epostadress och telefonnummer)
  • Betala in medlemsavgiften

När vi fått din betalning och anmälan kontaktar vi dig och berättar mer om planerade möten och utflykter. Det kan ta upp till en vecka för oss att registrera dig som ny medlem. Om du inte har fått något mejl från Nyköpings Fotoklubb kontrollera din skräppost-mapp. Om du inte hittar e-post från klubben där, kontakta klubbens ordförande.